Costelles de porc amb poma i ceba

Fa dues setmanes vaig anar a un curs de cuina i un dels palats que vam fer va ser aquest. Reconec que d’entrada, quan ens van anomenar els plats que faríem, aquest no em va cridar gens l’atenció i que probablement en un restaurant no l’hauria demanat mai. Però una vegada el vaig tastar, em va semblar molt bo. A més, és molt fàcil de fer i econòmic.

Ingredients:

  • costella de porc a talls
  • poma
  • ceba
  • sal
  • pebre

Preparació:

Salpebrem les costelles i les marquem en una cassola. Les retirem i en el mateix oli fem la ceba a foc lent. Quant la ceba està daurada hi afegim la poma pelada i tallada a làmines. Quan la poma està cuita hi afegim les costelles i ho deixem coure una estona fins que la carn estigui tendre.

El resultat:

La carn queda tendríssima, la ceba i la poma es desfan i el contrast entre dolç i salat dóna un toc diferent al plat.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Cuina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s