Sopa de miso amb carbassa i col

sopa de miso amb carbassa i colLa sopa de miso és molt fàcil de cuinar, en un moment està feta. A més, és un plat d’allò més pràctic, ja que el miso dura molt i acompanyat de qualsevol verdura que tinguem a la nevera queda boníssim. I per si tot això fos poc, és molt saludable i digerible.

Jo avui tenia col i carbassa i és el que hi he posat, però funciona amb qualsevol cosa: porro, bolets, pastanaga, carbassó, ceba, raves, etc..

 Ingredients (per una persona)

  • 400 ml d’aigua mineral
  • 1 cullerada petita de Dashi (bonítol assecat, el venen a qualsevol súper asiàtic)
  • 1 fulla d’alga kombu (n’he provat d’altres però aquesta és la que m’agrada més)
  • 1 tros de carbassa
  • Unes quantes fulles de col
  • 1 cullerada petita de miso

Preparació

Fem bullir durant uns 10 minuts l’aigua amb el Dashi, l’alga tallada ben petita (quan es rehidrata es fa molt grossa) i la carbassa a daus. A L’últim minut hi afegim la col a juliana. En un bol hi posem el miso i el dissolem amb una mica d’aigua. Quan ja no bulli (és molt important, ja que sinó el miso perd les seves propietats),  l’aboquem al bol i ja està preparada per menjar.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Cuina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s